Obrok 1
- 100 g čokolino/čokolešnik
- 30 g proteini Whey – 1 merica
- 300 ml mleka 1,5 mm
Obrok 2
- 60 g polnozrnata žemlja
- 100 g tuna 2 konzervi (brez maščobe
- 100 g cottage cheese
Obrok 3
- 200 g mletega govejega mesa
- 80 g makaron
- 10g parmezan
- 5 g kokosove maščobe
Obrok 4
- 200 g piščančja bedra
- 150 ml kokosovo mleko
- 10 g kokosovo olje
- 70 g rdeče čebule
- 150g rdeče paprike
- 50 g mlade špinače
- 70 g čičerika kuhana
- česen, ingver,kari v prahu, kumina, sol, poper.
Hranilne vrednosti:
- Kalorije: 2500
- Beljakovine: 178 g
- Maščobe: 80 g
- Ogljikovi hidrati: 267 g
KUHARSKI MOJSTER BINE VOLČIČ SVETUJE:
PIŠČANČJI KARI S ČIČERIKO (obrok 4)
- 200 g piščančjega stegna brez kosti in kože,
- 1,5 dl kokosovega mleka,
- 1 manjša rdeča čebula,
- 1 manjša rdeča paprika,
- 1 strok česna,
- 1 košček svežega ingverja,
- 1 žlička karija v prahu,
- 1 žlička kumine,
- 70 g kuhane čičerike,
- 50 g mlade špinače,
- sol, poper.
- V ponvi segrejemo olje in na njem nekaj minut pražimo na koščke narezano čebulo in papriko.
- Dodamo sesekljan česen in ingver ter vse skupaj med mešanjem pražimo, da česen in ingver lepo zadišita.
- Dodamo na koščke narezano piščančje stegno, curry v prahu in kumino. zalijemo s kokosovim mlekom in kuhamo približno 10 minut.
- Dodamo še kuhano čičeriko in narezano mlado špinačo. Po okusu začinimo s soljo in poprom ter pustimo, da se jed kuha še približno 3 minute.