Obrok 1
– 250 g skute 0,5 mm.
– 180 g jogurt navaden 1,3 mm.
30 g indijski oreščki (pest)
Obrok 2
– 60 g žemlja
– 50 g kuhan pršut
– 30 g sir edamec
– 100g paradižnik
– olivno olje
. 1 strok česna, bazilika, solata
– 30 g beljakovinski napitek Whey (z vodo)
Obrok 3
– 200 g lignji na žaru
– 300 g krompir kuhan
– 200 g solata mešana
– 5 g olivno olje
Obrok 4
– 350 g mešano sadje( 150g breskve, 100 g gozdni sadeži, 100 g banana)
– 30 g mandlji (pest)
Obrok 5
– 200 g govedina pusta
– 250 g pomfrt v pečici
– 100 g zelenjava
– 5 g kokosova maščoba
Hranilne vrednosti:
– Kalorije: 2420
– Beljakovine: 175,5 g
– Maščobe: 78 g
– Ogljikovi hidrati: 254 g
Kuharski mojster Bine Volčič svetuje:
Sendvič s kuhanim pršutom in pečenim češnjevim paradižnikom
Žemlja 60 g
Kuhan pršut 50 g
Češnjev paradižnik 100 g
Sir edamec 30 g
Dodatne sestavine: Olivno olje , Česen, Bazilika, Balzamični kis , Zelena solata, Sol, poper
1.V ponvi segrejemo čajno žličko olivnega olja in nanjo stresemo na polovico prerezane paradižnike. Pečemo jih približno 3 minute.
2.Dodamo pol stroka sesekljanega česna, baziliko in čajno žličko belega balzamičnega kisa. Solimo in popramo. Preložimo na krožnik.
3.Na isti ponvi popečemo prerezano žemljo, da se zlatorumeno zapeče
4.Na spodnji del žemlje najprej položimo list zelene solate, kuhan pršut, nato sir in na koncu še paradižnike. Pokrijemo z zgornjo polovico žemlje