Obrok 1:
– 200 ml mleka 1,5 mm
– 100 g ovseni kosmiči
– 5 g kakav (žlička)
Obrok 2:
– 500 g Proteinski napitek (Z bregov)
Obrok 3:
– goveja juha z (rezanci-30 g)
– 200 g kuhano goveje meso
– 200 g krompir
– 200 g špinača ali blitva
– 10 g maščoba
Obrok 4:
– 100 g banana
– 180 g malina
– 200 ml riževo mleko
– 30 g chua semena
Obrok 5:
– 250 g kuhan krompir
– 200 g govedina iz juhe pusta
– 35 g mlada čebula
– 30 g kisle kumarice
– 35 g rdeča paprika
– 5 g bučno olje
Hranilne vrednosti:
– Kalorije: 2400
– Beljakovine: 178 g
– Maščobe: 68 g
– Ogljikovi hidrati: 271 g
——————————————————————————————————————————————————
KUHARSKI MOJSTER BINE VOLČIČ SVETUJE
GOVEDINA V SOLATI
200 g puste govedine iz juhe (stegno)
250 g kuhanega krompirja
35 g mlade čebule
35 g rdeče paprike
30 g kislih kumaric
5 g bučnega olja, jabolčni kis, šopek peteršilja ,sol, poper
- Govedino, kuhan krompir in papriko narežemo na kocke 1×1 cm.
- Kisle kumarice in mlado čebulo skupaj z zelenjem narežemo na tanke kolobarje .Vse sestavine v posodi zmešamo skupaj in začinimo s soljo, poprom, bučnim oljem in jabolčnim kisom. Dodamo še sesekljan peteršilj.
- Za bogatejši okus lahko dodamo tudi eno jedilno žlico gorčice