Obrok 1:
– 4 jajca (2 celi + 2 beljaka)
– 60 g žemlja
– 240 ml jogurt navadni LCA 1,5 mm
Obrok 2:
– 150 g banana
Obrok 3:
– 200 g piščanec – file
– 70 g riž (tehtan surov)
– 300 g zelena solata
– 10 g olje za pečenje in solato
Obrok 4:
– 200 g jabolko ali hruška
– 75 g beljakovinski brownie MYprotein
Obrok 5: (recept za postrv v pečici s krompirjem in šparglji)
– 200 g potočna postrv
– 250 g kuhan mladi krompir
– 200 g zeleni šparglji
– 5 g maščoba za pripravo
– 1 strok česna, rožmarin, lovor
Hranilne vrednosti:
– Kalorije: 2200
– Beljakovine: 165 g
– Maščobe: 64 g
– Ogljikovi hidrati: 241 g
——————————————————————————————————————————-
KUHARSKI MOJSTER BINE VOLČIČ SVETUJE:
POSTRV V PEČICI S KROMPIRJEM IN ŠPARGLJI
200 g postrvjega fileja
250 g mladega krompirja
200 g zelenih špargljev
1 strok česna, 2 lovorjeva lista, rožmarin (svež ali posušen), sol
10 g olivnega olja
– Pečico segrejmo na 200 stopinj C.
– File postrvi solimo in popramo
– Mladi krompir dobro operemo pod tekočo vodo in ga narežemo na kose ali debelejše rezine . Preložimo na pekač in prelijemo z olivnim oljem
– Dodamo lovorjev list in rožmarin in strt strok česna
– Postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 40 minut
– Po 40 minutah krompirju dodamo še šparglje in file postrvi obrnjen s kožo navzgor ter pečemo še približno 10 minut.