Obrok 1
– 2 celi jajci + 2 beljaka
– 100 g polnozrnata žemlja
– 5 g kokosova maščoba
– 250 ml tekoči jogurt navadni 1,5 mm.
Obrok 2
– 200 g hruška
– 75 g Proteinski brownie MYprotein
– Obrok 3
– 250 g potočna postrv
– 200 g mladi krompir
– 200 g zeleni šparglji
– 1 strok česna, rožmarin, lovor
– 5 g olivno olje
Obrok 4
– 200 g breskev
Obrok 5
– 150 g piščanca – file
– 70 g riža (tehtan surov)
– 200 g zelenjava po želji (paradižnik, paprika, bučke, čebula,..)
– 5 g maščobe (kokosova)
Hranilne vrednosti:
– Kalorije: 2000
– Beljakovine: 146 g
– Maščobe: 60 g
– Ogljikovi hidrati: 220 g
KUHARSKI MOJSTER BINE VOLČIČ SVETUJE:
POSTRV V PEČICI S KROMPIRJEM IN ŠPARGLJI
250 g postrvjega fileja
200 g mladega krompirja
200 g zelenih špargljev
1 strok česna, 2 lovorjeva lista, rožmarin (svež ali posušen), sol
5 g olivnega olja
– Pečico segrejmo na 200 stopinj C.
– File postrvi solimo in popramo
– Mladi krompir dobro operemo pod tekočo vodo in ga narežemo na kose ali debelejše rezine . Preložimo na pekač in prelijemo z olivnim oljem
– Dodamo lovorjev list in rožmarin in strt strok česna
– Postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 40 minut
– Po 40 minutah krompirju dodamo še šparglje in file postrvi obrnjen s kožo navzgor ter pečemo še približno 10 minut.