Obrok 1:
– 200 ml mleka 1,5 mm
– 100 g ovseni kosmiči
– 5 g kakav (žlička)
Obrok 2:
– 200 g jabolko
– 500 g Proteinski napitek (Z bregov)
Obrok 3:
– goveja juha z (rezanci-30 g)
– 250 g kuhano goveje meso
– 300 g krompir
– 200 g špinača ali blitva
– 10 g maščoba
Obrok 4: smoothie iz
– 250 g banana
– 200 g malina
– 300 ml riževo mleko
– 30 g chua semena
Obrok 5: (recept)
– 250 g kuhan krompir
– 250 g govedina iz juhe pusta
– 70 g mlada čebula
– 70 g kisle kumarice
– 100 g rdeča paprika
– 10 g bučno olje
Hranilne vrednosti:
– Kalorije: 3000
– Beljakovine: 207 g
– Maščobe: 81 g
– Ogljikovi hidrati: 378 g
Kuharski mojster Bine Volčič svetuje:
GOVEDINA V SOLATI
250 g puste govedine iz juhe (stegno)
250 g kuhanega krompirja
70 g mlade čebule
100 g rdeče paprike
70 g kislih kumaric
10g bučnega olja
Jabolčni kis,
Šopek peteršilja ,
sol, poper
- Govedino, kuhan krompir in papriko narežemo na kocke 1×1 cm
- Kisle kumarice in mlado čebulo skupaj z zelenjem narežemo na tanke kolobarje .ž
- Vse sestavine v posodi zmešamo skupaj in začinimo s soljo, poprom, bučnim oljem in jabolčnim kisom. Dodamo še sesekljan peteršilj.
- Za bogatejši okus lahko dodamo tudi eno jedilno žlico gorčice
–