Treningi se izvajajo:

*V PROSTORIH PLESNE ŠOLE URŠKA KRANJ, Cesta talcev 67, 4000 Kranj (TC LISJAK)  

FUNKCIONALNA VADBA – skupinska vadba

Vadba izhaja iz funkcionalnih gibanj v v sakdanjem življenju in vpliva na skladen razvoj telesa in vseh motoričnih sposobnosti. Vključuje različne principe treniranja, vadbo po postajah, krožno vadbo, atletske vaje, vaje za moč, gibljivost, stabilizacijo, ravnotežje in koordinacijo.

Urnik: Torek in četrek ob 6.00-7.00 ali 20.15-21.15

 

995628_1500036750238329_5904517107156912327_n

 

*V fitnes centru KING v Kranju

KING_logo
To je danes najpogostejša izbira posameznikov, saj se zdi najhitrejša in najpreprostejša rešitev, da dosežemo svoje cilje in postanemo »fit«. Prednosti te vadbe so:
– Večja motivacija, saj v fitnesu vadijo tudi drugi ljudje, tako da nikoli ne vadimo sami,
– večinoma imajo fitnesi veliko opreme, tako da se za vsakega lahko prilagodi trening po lastni želji, pa naj bo to trening za moč, mišično maso ali pa funkcionalni trening,
– Dolg delovnik fitnes centra KING omogoča, da si vsak najde uro, ki njemu najbolj ustreza, saj je odprt 18 ur na dan, od 6. ure zjutraj pa do 12. ure zvečer.
Poleg osebnega trenerstva na domu, na prostem in na daljavo, sem tudi osebni trener v fitnes centru KING, širok razpon delavnika in odlična oprema v fitnesu pa mi omogoča, da se lahko maksimalno prilagajam strankam, tako glede časa, kot tudi vrsti treninga.

*Na domu stranke

Čeprav se zdi vadba v fitnesu najhitrejša rešitev, pa je tudi vadba doma dobra izbira, za vse tiste, ki nimajo možnosti prevoza v fitnes center ali pa želijo vaditi v udobju svojega doma. Ker pa večina ljudi ne najde motivacije za samostojno vadbo doma, sem se odločil, da v svojo ponudbo vključim tudi vadbo na domu.

*V naravi

Ta oblika vadbe postaja vedno bolj popularna, saj pod strokovnim vodstvom lahko izvedemo dober funkcionalni trening tudi brez raznih naprav, potrebujemo le nekaj osnovnih pripomočkov.
Zaradi vremenskih pogojev, ki so vedno drugačni, take vrste trening zahteva veliko mero predanosti in odločnosti.
Na prostem izvajam individualne vadbe, organiziram pa tudi bootcampe (vadbe v manjših skupinah).

*Na daljavo

Vadba je namenjena tistim, ki so dama predaleč, da bi trenirali v Kranju, vseeno pa bi radi dosegli optimalne rezultate v veliko krajšem času, kot če bi se treninga lotili sami.
Vadba je sestavljena glede na potrebe in zmožnosti vsakega posameznika, vi pa izbirate ali boste trenirali v fitnes centru ali doma. Prednosti te vadbe sta, da prihranite na času in gorivu, urnik vadbe pa prilagodite vašim željam.
Vadbo sproti prilagajam glede na napredek, na voljo pa sem vam tudi po telefonu, e-mailu in facebooku.